PayPal

Dit is naast betalingen met Creditcard of Visa de snelste oplossing. Er zit in tegenstelling tot een bankoverschrijving geen verwerkingstijd tussen en u kunt na uw betaling direct uw BTW factuur downloaden in uw account. Ook kunnen wij uw bestelling direct verwerken.


Credit Card of Visa

Dit is naast de betalingen via PayPal de snelste oplossing. Er zit in tegenstelling tot een bankoverschrijving geen verwerkingstijd tussen en u kunt na uw betaling direct uw BTW factuur downloaden in uw account. Ook kunnen wij uw bestelling direct verwerken.


Bankoverschrijving

U ontvangt in uw mailbox een bevestiging van uw bestelling, ook staat daar het openstaande bedrag in wat u handmatig kunt overmaken naar ons rekening nummer. U zult een betaalbevestiging met een zichtbaar BTW bedrag van ons via de e-mail ontvangen zodra uw betaling ontvangen en verwerkt is. Ook ontvangt u een BTW factuur nadat uw betaling verwerkt is. Tevens kunt u de factuur ook downloaden in PDF in uw account.

Maak alleen bedragen over naar ons volgende rekeningnummer:

NL 43 RABO 0319 4099 02

Tenaamstelling: Always JDM

Betaling in de winkel

Ook kunt u uw bestelling betalen bij afhaling in onze vestiging, u kunt zowel pinnen als contant betalen. Neem daarvoor contact op als u voor deze mogelijkheid wilt kiezen. Ook kan het zijn dat niet voorradige onderdelen die speciaal besteld of geïmporteerd moeten worden vooraf (deels) betaald moeten worden.